Ontwerp

 

Heeft u of uw bedrijf een idee om een product op de markt te brengen, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan kan Emergo Designs ondersteunen met zowel het ontwerp, het maken van prototypes als het opstarten van productie. Wij kunnen onze ervaring delen om van idee tot verkoopbaar product mee te ontwikkelen.

Kunststof component voor een fiets accessoire. Dit onderdeel kon onder het zadel bevestigd worden.

Alle moderne productie technieken starten met een technische tekening. Wij kunnen tekenwerk verzorgen van 3D en 2D tekeningen waarmee het product gemaakt kan worden. De tekening wordt voorzien van alle specificaties en toleranties waardoor er nooit discussie kan zijn over de kwaliteit. Ook kunnen visuals gemaakt worden van het ontwerp waarmee klanten aangetrokken kunnen worden of waarmee patentaanvragen kunnen worden ingediend.

2d tekening voor mosselschelp product

Emergo Designs heeft zelf verschillende producten op de markt gebracht. Voorbeelden voor bedrijven zijn plastic kabelbinders voor in de machinebouw, een RVS botenlift die boten uit het water kan tillen en de behuizing van een industriële camera.

Harply, de bladmuziek standaard die aan je harp bevestigd wordt.

Harply

Een ander project dat dit ontwerpbureau graag toe wil lichten is ‘’Harply’’. Een samenwerking tussen Bryght en Emergo Designs. Zij kwamen met een probleem en waren opzoek naar een oplossing om de markt mee op te gaan. Mensen die harp spelen bewegen de harp naar voor en naar achter waardoor de afstand tussen de bladmuziek en de ogen mee beweegt. Bladmuziek staat bijna altijd op een losse standaard naast de harp. De constante verandering in afstand is vermoeiend voor de ogen. 

Haply lost dit op door een muziekstandaard die aan de harp vast gemaakt worden. Het product past op elke maat harp en beschadigd het hout niet. Met iteratief design is er proefgewijs ontwikkeld en met elke generatie werd het ontwerp beter. Emergo Designs verzorgt nu het CNC frezen, lassen, poedercoaten en assembleren en levert een compleet product aan Bryght.

Bent u geïnteresseerd in het laten van een ontwerp of heeft u ondersteuning nodig met technische tekeningen? Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen. U kan ook bellen via 06 14 27 28 00
 

Uw aanvraag